Projekty rozporządzeń.

Email Drukuj PDF

Zmiany- 02.08.2017r. godz. 19.36

Koleżanki i Koledzy,

w załączeniu przekazuję przesłane do konsultacji projekt rozporządzenia MEN:

- w sprawie sposobu realizacji w szkołach towarzyszących środków edukacyjnych, które służą zapewnieniu prawidłowej realizacji programu dla szkół „Szkoła z witaminą”. Bardzo proszę o przesyłanie uwag i opinii najpóźniej do 11 sierpnia 2017 r.

- w sprawie podstawy programowej kształcenia ogólnego dla czteroletniego liceum ogólnokształcącego, pięcioletniego technikum oraz branżowej szkoły II stopnia. Bardzo proszę o przesyłanie uwag i opinii najpóźniej do 11 sierpnia 2017 r.

- w sprawie szczegółowych zadań wiodących ośrodków koordynacyjno-rehabilitacyjno-opiekuńczych. Bardzo proszę o przesyłanie uwag i opinii najpóźniej do 16 sierpnia 2017 r.

- w sprawie szczegółowych działania publicznych poradni psychologiczno-pedagogicznych. Bardzo proszę o przesyłanie uwag i opinii najpóźniej do 11 sierpnia 2017 r.

Adres KSOiW:

Pozdrawiam

Ryszard Proksa

Przewodniczący KSOiW NSZZ "Solidarność”

Poprawiony: środa, 02 sierpnia 2017 18:39

ZNAJDZ NA STRONIE

Szukaj na stronach NSZZ "Solidarność"

Wyszukiwarka przeszukuje 22 strony struktur terenowych i branżowych.

Solidarność to nie tylko Wałęsa - konferencja prasowa kombatantów "S"