Projekty rozporządzeń MEN.

Email Drukuj PDF

Zmiany: 27.06.2017r.- dodano nowe rozporządzenie.

Koleżanki i Koledzy,

w załączeniu przekazuję przesłany do konsultacji projekty rozporządzeń MEN:

- w sprawie indywidualnego obowiązkowego rocznego przygotowania przedszkolnego dzieci i indywidualnego nauczania dzieci i młodzieży. Bardzo proszę o przesyłanie uwag i opinii najpóźniej do 22 czerwca 2017 r. na adres KSOiW:

- w sprawie przygotowania zawodowego młodocianych i ich wynagradzania. Bardzo proszę o przesyłanie uwag i opinii najpóźniej do dnia 28 czerwca br.

- w sprawie sposobu prowadzenia przez publiczne przedszkola, szkoły i placówki dokumentacji przebiegu nauczania, działalności wychowawczej i opiekuńczej oraz rodzajów tej dokumentacji. Bardzo proszę o przesyłanie uwag i opinii najpóźniej do 11 lipca 2017 r.

- w sprawie wymagań wobec szkół i placówek. Bardzo proszę o przesyłanie uwag i opinii najpóźniej do 11 lipca 2017 r.

- w sprawie organizacji oraz sposobu przeprowadzania konkursów, turniejów i olimpiad. Bardzo proszę o przesyłanie uwag i opinii najpóźniej do 13 lipca 2017 r.

Pozdrawiam

Ryszard Proksa

Przewodniczący KSOiW NSZZ "Solidarność”

Poprawiony: wtorek, 27 czerwca 2017 16:15

ZNAJDZ NA STRONIE

Szukaj na stronach NSZZ "Solidarność"

Wyszukiwarka przeszukuje 22 strony struktur terenowych i branżowych.