Koleżanki i Koledzy Związkowcy, Nauczyciele, Pracownicy Oświaty.

Email Drukuj PDF

W imieniu Krajowej Sekcji Oświaty i Wychowania NSZZ „Solidarność” serdecznie dziękuję za tak liczny udział w pikiecie, która miała miejsce dnia 14 października 2015 r. przed Kancelarią Prezesa Rady Ministrów.

Dziękuję wszystkim za zaangażowanie i pełną mobilizację. Dziękuję osobom, które dopilnowały spraw organizacyjnych, również tym, którzy pilnowali bezpieczeństwa uczestników pikiety. Dziękuję wszystkim, którzy zabrali głos i którzy profesjonalnie przygotowali swoje wystąpienia i hasła.

Pikieta, w której uczestniczyliśmy, miała charakter wyjątkowy. Byliśmy zgodni, zespoleni, mówiliśmy jednym głosem razem z kolegami z ZNP, skandując wspólne postulaty środowiska oświatowego.

Jeszcze raz składam podziękowania i wyrazy szacunku.

przewodniczący KSOiW NSZZ „Solidarność”

Ryszard Proksa

Załączniki:
PlikOpisRozmiar
Podziękowania za udział w pikiecie.doc 119 Kb

ZNAJDZ NA STRONIE

Szukaj na stronach NSZZ "Solidarność"

Wyszukiwarka przeszukuje 22 strony struktur terenowych i branżowych.

Solidarność to nie tylko Wałęsa - konferencja prasowa kombatantów "S"