Sytuacja w szkolnictwie artystycznym.

Email Drukuj PDF

Sekcja Oświaty i Wychowania NSZZ “Solidarność” Regionu Gdańskiego wraz z Krajową Sekcją Oświaty i Wychowania NSZZ “Solidarność” w dniu 7 listopada 2017 r. o godzinie 11:00 organizuje spotkanie:

“Sytuacja w szkolnictwie artystycznym”

W spotkaniu uczestniczyć będzie Pani Lidia Skrzyniarz – dyrektor Departamentu Szkolnictwa Artystycznego i Edukacji Kulturalnej w Ministerstwie Kultury i Dziedzictwa Narodowego.

Do udziału w spotkaniu zostali zaproszeni przedstawiciele szkół artystycznych w regionie gdańskim oraz wizytator z Centrum Edukacji Artystycznej Jacek Markanicz.

Zapraszamy członków naszych struktur oświatowych, zainteresowanych wskazaną tematyką, do zgłoszenia chęci uczestnictwa w spotkaniu – w tym celu bardzo prosimy o kontakt z sekretariatem SOiW NSZZ “S” w Gdańsku pod nr telefonu: 58 308 44 22

Miejsce spotkania: siedziba NSZZ “Solidarność” w Gdańsku, ul. Wały Piastowskie 24, I piętro, sala balkonowa

ZNAJDZ NA STRONIE

Szukaj na stronach NSZZ "Solidarność"

Wyszukiwarka przeszukuje 22 strony struktur terenowych i branżowych.

Solidarność to nie tylko Wałęsa - konferencja prasowa kombatantów "S"