Bony dla związkowców.  Dostajesz 200 zł bon na urlop!

Od 1 sierpnia 2020 do 31 lipca 2021 r. każdy członek „Solidarności” otrzyma bon o wartości 200 zł na wypoczynek w ośrodkach wczasowych należących do Domos Sp. z o.o. Bony o łącznej wartości przekraczającej 140 mln zł dystrybuowane będą poprzez regiony i organizacje związkowe NSZZ „Solidarność”. Bony można wykorzystać na nocleg wraz z wyżywieniem oraz zabiegi w Centrach Odnowy Biologicznej: OFERTA

Więcej informacji otrzymają Koleżanki i Koledzy w najbliższych dniach za pośrednictwem Regionów.

DODATKOWO każdy posiadacz legitymacji związkowej ma zniżkę 10% w ośrodkach związkowych.

KOMU PRZYSŁUGUJE RABAT: Rabat 10% otrzymuje właściciel legitymacji. JAKICH USŁUG DOTYCZY RABAT: Rabat przyznawany jest na wszystkie usługi świadczone przez Doms Sp. z o.o.

Rabat łączy się z innymi promocjami i ofertami specjalnymi z wyłączeniem ofert, których regulamin wyklucza możliwość łączenia dodatkowych rabatów. Wykaz ośrodków.

Warszawa, 29.06.2020 r.

Drodzy nauczyciele i pracownicy oświaty, członkowie NSZZ „Solidarność”!

Nadszedł dzień zakończenia roku szkolnego 2019/2020 i rozpoczęły się wyczekiwane przez wszystkich wakacje. Czas ostatnich miesięcy wymagał od Państwa bardzo dużo wysiłku w dostosowaniu swojej pracy do trudnych warunków. Zdalne nauczanie, izolacja społeczna oraz poczucie zagrożenia zdrowia i życia stanowiły bardzo duże obciążenie dla wszystkich pracowników oświaty.

Praca, która w normalnych warunkach jest obciążona stresem, społecznie niedoceniana i niedostatecznie opłacana, stała się jeszcze cięższa.

Dodatkowo, w tej trudnej sytuacji, nauczyciele oraz pracownicy administracji i obsługi, zostali

w wielu przypadkach narażeni na bezprawną utratę bądź obniżenie wynagrodzenia.

W konsekwencji, przed działaczami związkowymi postawiono dodatkowe problemy i zadania w obronie praw pracowniczych.

Dlatego na nadchodzący czas zasłużonych urlopów życzę Państwu dużo zdrowia, spokoju, odpoczynku, regeneracji sił, spędzenia dobrego czasu w gronie najbliższych i w otoczeniu pięknej przyrody.

Niech towarzyszy Państwu słońce i pogoda ducha, spotkajmy się we wrześniu w normalnych, miejmy nadzieję, warunkach pracy!

KSOiW NSZZ „Solidarność”

Ryszard Proksa

Attachments:
Download this file (zyczenia29.06.20.pdf)zyczenia29.06.20.pdf[ ]205 kB

Oferta specjalna

10% zniżki (niezależnie od innych promocji)

OFERTA OŚRODKÓW WYPOCZYNKOWYCH

Rabaty