Bony dla związkowców.  Dostajesz 200 zł bon na urlop!

Od 1 sierpnia 2020 do 31 lipca 2021 r. każdy członek „Solidarności” otrzyma bon o wartości 200 zł na wypoczynek w ośrodkach wczasowych należących do Domos Sp. z o.o. Bony o łącznej wartości przekraczającej 140 mln zł dystrybuowane będą poprzez regiony i organizacje związkowe NSZZ „Solidarność”. Bony można wykorzystać na nocleg wraz z wyżywieniem oraz zabiegi w Centrach Odnowy Biologicznej: OFERTA

Więcej informacji otrzymają Koleżanki i Koledzy w najbliższych dniach za pośrednictwem Regionów.

DODATKOWO każdy posiadacz legitymacji związkowej ma zniżkę 10% w ośrodkach związkowych.

KOMU PRZYSŁUGUJE RABAT: Rabat 10% otrzymuje właściciel legitymacji. JAKICH USŁUG DOTYCZY RABAT: Rabat przyznawany jest na wszystkie usługi świadczone przez Doms Sp. z o.o.

Rabat łączy się z innymi promocjami i ofertami specjalnymi z wyłączeniem ofert, których regulamin wyklucza możliwość łączenia dodatkowych rabatów. Wykaz ośrodków.

A A A

Decyzją Sztabu Protestacyjnego  KK, po spotkaniu z przedstawicielami rządu RP 25 lutego br. w Warszawie, zostały powołane zespoły robocze, w tym zespół do spraw wynagrodzeń w oświacie.

Negocjacje Związku z rządem trwać będą do 20 marca 2019 r. W tym dniu odbędą się obrady Sztabu Protestacyjno-Strajkowego KK, mające na celu ocenę stanu prowadzonych negocjacji. Do tego czasu obowiązuje kalendarium działań przyjęte przez naszą Sekcję.

Ryszard Proksa

przewodniczący

KSOiW NSZZ „Solidarność”

Oferta specjalna