A A A

Zapraszamy na szkolenia w I półroczu 2019 r. Zachęcamy do skorzystania z nich osoby, które chcą poszerzyć lub odświeżyć swoją wiedzę z proponowanych przez nas tematów. Przypominamy również, że istnieje możliwość zorganizowania szkoleń w innych tematach Państwa interesujących. Wszystkie szkolenia stacjonarne w Krakowie (za wyjątkiem Szkolenia społecznych inspektorów pracy) są bezpłatne.

Szkolenia stacjonarne:

Kraków, pl. Szczepański 5, sala 406, godz. 9:00

CZYTAJ WIĘCEJ- LINK

NAJNOWSZA OFERTA PENSJONATÓW, DOMÓW WCZASOWYCH I OŚRODKÓW WYPOCZYNKOWYCH Z FUNDUSZU WCZASÓW PRACOWNICZYCH 2017/2018

Historyczna Sala BHP mieści się w ceglanym budynku z XIX wieku, który w 2006 roku doczekał się remontu i aktualnie pełni rolę całorocznego centrum konferencyjno-wystawienniczego oraz muzeum. Właścicielem Sali jest NSZZ Solidarność.

To nowoczesne rozwiązanie, dzięki któremu powstanie baza danych członków Związku. Najważniejsze informacje zapisane będą w kodzie kreskowym, a użytkownicy legitymacji będą korzystać z bonusów i pewnych przywilejów.

Sklep stacjonarny
Sala BHP

ul. ks. Jerzego Popiełuszki 6
 80-864 Gdańsk

www.salabhp.pl

Najnowsze wydanie „Wychowawcy”

Estetyka ubioru, higieny, taktu i szacunku wobec drugich to kwestie interesujące rodziców, nauczycieli, a przede wszystkim uczniów. Uczeń powinien dbać o wizerunek szkoły poprzez odpowiedni strój oraz schludny, estetyczny wygląd. Regulamin stroju szkolnego jest wspólnie ustalany przez nauczycieli, rodziców i uczniów. Każdy uczeń powinien go znać, akceptować i przestrzegać.