Bony dla związkowców.  Dostajesz 200 zł bon na urlop!

Od 1 sierpnia 2020 do 31 lipca 2021 r. każdy członek „Solidarności” otrzyma bon o wartości 200 zł na wypoczynek w ośrodkach wczasowych należących do Domos Sp. z o.o. Bony o łącznej wartości przekraczającej 140 mln zł dystrybuowane będą poprzez regiony i organizacje związkowe NSZZ „Solidarność”. Bony można wykorzystać na nocleg wraz z wyżywieniem oraz zabiegi w Centrach Odnowy Biologicznej: OFERTA

Więcej informacji otrzymają Koleżanki i Koledzy w najbliższych dniach za pośrednictwem Regionów.

DODATKOWO każdy posiadacz legitymacji związkowej ma zniżkę 10% w ośrodkach związkowych.

KOMU PRZYSŁUGUJE RABAT: Rabat 10% otrzymuje właściciel legitymacji. JAKICH USŁUG DOTYCZY RABAT: Rabat przyznawany jest na wszystkie usługi świadczone przez Doms Sp. z o.o.

Rabat łączy się z innymi promocjami i ofertami specjalnymi z wyłączeniem ofert, których regulamin wyklucza możliwość łączenia dodatkowych rabatów. Wykaz ośrodków.

A A A

Argumentem przeciwko nam było to, że nie chcemy współpracować z innymi związkami zawodowymi. Przypominamy więc ponownie, że NSZZ „Solidarność” jest Niezależnym Samorządnym Związkiem Zawodowym i nie musi tłumaczyć się ze swojej działalności przed nikim!

Medialne pomówienia naszym zdaniem są dalszym ciągiem kampanii antysolidarnościowej. Szkoda że wymieniona organizacja nie może pochwalić się konkretnymi efektami własnych działań, a brak swojej skuteczności maskuje atakami na „Solidarność”.

Powtarzamy po raz kolejny, że nie będziemy współpracować z centralą związkową, która współorganizowała w szkołach „tęczowy piątek”, a teraz, przed świętami Bożego Narodzenia, wydała szokujący „poradnik” dla szkół, z którego wynika, że jest przeciwna kultywowaniu wielowiekowej chrześcijańskiej tradycji i obchodzenia najważniejszych świąt katolickich w szkołach.

Ryszard Proksa

Przewodniczący KSOiW NSZZ "Solidarność”

wPolityce.pl:

Szokujący "poradnik"

Tęczowy piątek

Komunikat

Oferta specjalna

10% zniżki (niezależnie od innych promocji)

OFERTA OŚRODKÓW WYPOCZYNKOWYCH

Rabaty