A A A

It ended the XX edition of the Summer Academy in Nowa Kaletka. It was co-financed by the National Section of Education "Solidarity", German Teachers' Trade Union (GEW) and the Foundation for Polish-German Youth Cooperation.

The main aim of this project is to create opportunities to personal exchanges of experiences.

For the twentieth time 36 participants from Polish and German trade unions had the opportunity to spend jointly two weeks in a rather busy way, during which not only they can develop language skills, but also it was an opportunity to conduct many discussions about political and educational issues.

This year (2015), we hosted a colleague from Ukraine (Natalia Bunda), who presented to us the situation in her country. We also had the opportunity to listen to the interesting lecture prepared by Professor Alicja Bortkiewicz from the Institute of Occupational Medicine in Lodz. She talked about the health of Polish teachers. Workshops run by the project participants were extremely valuable for the exchange of pedagogical experiences. They covered such kind of issues like: cultural achievements of both countries.

This year meeting was to be the last one! Fortunately, thanks to the people of the open hearts and minds and other circumstances we can pan other meetings. So you can say: "See you next year!".

Związek w swojej działalności statutowej jest niezależny od pracodawców, administracji państwowej, samorządu terytorialnego, organizacji politycznych oraz innych organizacji.

NAJNOWSZA OFERTA PENSJONATÓW, DOMÓW WCZASOWYCH I OŚRODKÓW WYPOCZYNKOWYCH Z FUNDUSZU WCZASÓW PRACOWNICZYCH 2017/2018

Historyczna Sala BHP mieści się w ceglanym budynku z XIX wieku, który w 2006 roku doczekał się remontu i aktualnie pełni rolę całorocznego centrum konferencyjno-wystawienniczego oraz muzeum. Właścicielem Sali jest NSZZ Solidarność.

To nowoczesne rozwiązanie, dzięki któremu powstanie baza danych członków Związku. Najważniejsze informacje zapisane będą w kodzie kreskowym, a użytkownicy legitymacji będą korzystać z bonusów i pewnych przywilejów.

Sklep stacjonarny
Sala BHP

ul. ks. Jerzego Popiełuszki 6
 80-864 Gdańsk

www.salabhp.pl

Najnowsze wydanie „Wychowawcy”

Estetyka ubioru, higieny, taktu i szacunku wobec drugich to kwestie interesujące rodziców, nauczycieli, a przede wszystkim uczniów. Uczeń powinien dbać o wizerunek szkoły poprzez odpowiedni strój oraz schludny, estetyczny wygląd. Regulamin stroju szkolnego jest wspólnie ustalany przez nauczycieli, rodziców i uczniów. Każdy uczeń powinien go znać, akceptować i przestrzegać.