A A A

The Council of National Education Section Of NSZZ Solidarnosc, in the absence of the response of Polish government to the request of 9% salary increase in 2015 for educational staff and all budget workers, continues the informative and protesting actions and the Council have decided to organize the extraordinary meeting of the Council as well as the members of the Trade Union, in front of the building of The Chancellery of the Prime Minister at 9th of December 2014.

The Council of National Education Section of NSZZ Solidarnosc, in preparation for the strengthening of industrial action, has adopted a resolution, the purpose of which is to conduct large-scale training action in strike procedures in schools and educational institutions. This knowledge can be used in a situation where the Polish Government will continue to stubbornly ignore the demands of the Trade Union Solidarnosc.

The Council of KSOiW NSZZ Solidarnosc, after a deep analysis of the examples of the violation of the educational and labor law which are coming from all over the country, have adopted the statement about free and ad hoc substitutions done by school counselors, teachers and school librarians, teachers of school clubs. The statement has been directed to the appropriate governing bodies. These types of substitutions are one of many examples of the violation of education law, labor law and criminal law by the directors and government. KSOiW Council appointed a special working group to analyze the collected information on the violation of human rights. The study will be presented to the Minister of Education Mrs. Joannie Kluzik-Rostkowskiej in the aim of intervening.

Związek w swojej działalności statutowej jest niezależny od pracodawców, administracji państwowej, samorządu terytorialnego, organizacji politycznych oraz innych organizacji.

NAJNOWSZA OFERTA PENSJONATÓW, DOMÓW WCZASOWYCH I OŚRODKÓW WYPOCZYNKOWYCH Z FUNDUSZU WCZASÓW PRACOWNICZYCH 2017/2018

Historyczna Sala BHP mieści się w ceglanym budynku z XIX wieku, który w 2006 roku doczekał się remontu i aktualnie pełni rolę całorocznego centrum konferencyjno-wystawienniczego oraz muzeum. Właścicielem Sali jest NSZZ Solidarność.

To nowoczesne rozwiązanie, dzięki któremu powstanie baza danych członków Związku. Najważniejsze informacje zapisane będą w kodzie kreskowym, a użytkownicy legitymacji będą korzystać z bonusów i pewnych przywilejów.

Sklep stacjonarny
Sala BHP

ul. ks. Jerzego Popiełuszki 6
 80-864 Gdańsk

www.salabhp.pl

Najnowsze wydanie „Wychowawcy”

Estetyka ubioru, higieny, taktu i szacunku wobec drugich to kwestie interesujące rodziców, nauczycieli, a przede wszystkim uczniów. Uczeń powinien dbać o wizerunek szkoły poprzez odpowiedni strój oraz schludny, estetyczny wygląd. Regulamin stroju szkolnego jest wspólnie ustalany przez nauczycieli, rodziców i uczniów. Każdy uczeń powinien go znać, akceptować i przestrzegać.