A A A

Dyrektor Zespołu Szkół w Krzywiniu, Zbigniew Bernard musi zapłacić tysiąc złotych grzywny. Sąd uznał go winnym wykroczenia przeciwko prawom pracownika. Chodzi o zajęcia świetlicowe, za które nauczyciele nie otrzymywali wynagrodzenia. Dyrektor z wyrokiem się nie zgadza i zapowiada złożenie odwołania. Wspiera go burmistrz Krzywinia Jacek Nowak, którego zdaniem problem wynika z niejasności w prawie oświatowym.

Czytaj więcej na stronie:

Związek w swojej działalności statutowej jest niezależny od pracodawców, administracji państwowej, samorządu terytorialnego, organizacji politycznych oraz innych organizacji.

NAJNOWSZA OFERTA PENSJONATÓW, DOMÓW WCZASOWYCH I OŚRODKÓW WYPOCZYNKOWYCH Z FUNDUSZU WCZASÓW PRACOWNICZYCH 2017/2018

Historyczna Sala BHP mieści się w ceglanym budynku z XIX wieku, który w 2006 roku doczekał się remontu i aktualnie pełni rolę całorocznego centrum konferencyjno-wystawienniczego oraz muzeum. Właścicielem Sali jest NSZZ Solidarność.

To nowoczesne rozwiązanie, dzięki któremu powstanie baza danych członków Związku. Najważniejsze informacje zapisane będą w kodzie kreskowym, a użytkownicy legitymacji będą korzystać z bonusów i pewnych przywilejów.

Sklep stacjonarny
Sala BHP