A A A

Placówka Kształceniowa Blossin e. V., Sozial Zentrum Chemillé i Dom Św. Maksymiliana Kolbego w Gdańsku zapraszają wszystkie osoby zainteresowane polsko-niemiecko-francuską wymianą młodzieży, które poszukują organizacji partnerskich, do udziału w giełdzie kontaktów, która odbędzie się od 11 do 14 grudnia 2017 roku.

Podczas giełdy doświadczony zespół referentów oferuje możliwość:
    wzajemnego zapoznania się organizacji partnerskich z Francji, Polski i Niemiec,
    uzyskania informacji o najważniejszych krokach pod­czas planowania wymiany młodzieży,
    wsparcia w opracowywaniu nowych projektów,
    zorientowania się w możliwościach wsparcia merytorycz­nego i finansowego ze strony Polsko-Niemieckiej Współpracy Młodzieży oraz Francusko-Niemieckiej Współpracy Młodzieży,
    poznania metod pracy z grupą dwu- i trójnarodową,
    poznania regionu gospodarzy.
Miejsce
Chateau de la Morosière (Neuvy en Mauges, 49120 Chemillé-en-Anjon, Francja)
Organizatorzy
Placówka Kształceniowa Blossin e. V., Sozial Zentrum Chemillé, i Dom Pojednania i Spotkań im. Św. Maksymiliana M. Kolbego (DMK)
Język
Podczas giełdy zapewniamy tłumaczenie kosekutywne oraz symul­taniczne, dlatego znajomość języka niemieckiego lub francuskiego nie jest wymagana.
Uczestnicy
Do udziału w giełdzie zapraszany osoby powyżej 18 roku życia (po 8 uczestników z Polski, Niemiec i Francji).
Koszt uczestnictwa
120,00 euro (opłata obejmuje koszty programu, pełne wyżywienie i nocleg w pokojach dwuosobowych (prysznic/WC); istnieje ograniczona możliwość zakwaterowania w pokojach jednoosobowych za dodatko­wą opłatą 15,00 euro za noc).
Zgłoszenia
Wypełnione formularze zgłoszeniowe (p. prawa kolumna) można przesyłać do 31 października 2017 roku mailem na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..

Giełda jest dofinansowana ze środków Francusko-Nie­mieckiej Współpracy Młodzieży.

10% zniżki (niezależnie od innych promocji)

Strona wykorzystuje pliki cookies: niewielkie pliki tekstowe przechowywane przez przeglądarkę internetową na urządzeniu użytkownika m.in. do analizy statystycznej ruchu, dopasowania wyglądu i treści strony do indywidualnych potrzeb użytkownika. Jeśli nie wyłączysz w ustawieniach przeglądarki obsługi plików cookies wyrażasz zgodę na ich użycie. Jeśli nie zgadzasz się na wykorzystanie plików cookies zmień ustawienia swojej przeglądarki. Treść zamieszczonych aktów prawnych nie stanowi źródła prawa, lecz jest tylko ich zapisem elektronicznym. Z uwagi na niedoskonałość zabezpieczeń chroniących dane zapisane w formie elektronicznej, a także możliwość błędnego wprowadzenia danych, administrator strony nie ponosi odpowiedzialności za treść publikowanych tu aktów prawnych.